Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dancila, a confirmat posibilitatea ca PSD sa depuna, in luna februarie a anului viitor, o motiune de cenzura impotriva guvernului liberal condus de Ludovic Orban.

Dancila, care are si calitatea de candidat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca motiunea de cenzura ar urma sa fie depusa in contextul unui "program de austeritate pe care vrea sa il implementeze Guvernul Orban".

"Da. Este normal ca PSD sa depuna o motiune avand in vedere programul de guvernare, programul de austeritate pe care vrea sa il implementeze Guvernul Orban. Am promis ca vom face o opozitie foarte activa, am promis ca nu vom lasa sa fie sanctionati nici pensionarii, nici salariatii si nici sa vedem masurile antiromani pe care le ia acest guvern. Noi am luat masuri pro oameni, pro romani. Vedem ca acum masurile pe care vor sa le ia sunt impotriva romanilor", a afirmat Viorica Dancila, citata de Agerpres.

Liderul social-democrat a sustinut, de asemenea, ca liberalii "isi dau mai mereu cu stangul in dreptul".

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri