Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, in noaptea de marti spre miercuri, ca este nevoie de o resetare a partidului, dar ca „nu a picat niciun capat” in cadrul sedintei CExN, iar fostul lider al social-democratilor, Viorica Dancila, a fost numita ”presedinte la doamne”.

"Este pentru prima oara cand eu am participat la un CEx in care toti liderii si-au spus opinia. Asa a fost condusa sedinta de doamna Viorica Dancila, sa auda parerea la absolut toata lumea. Un CEx matur, in care au fost discutii pe fond, nu pe forma. Cu totii ne-am asumat multiplele greseli pe care le-am facut si am ajuns la concluzia ca trebuie o resetare a partidului si nu facut un macel sau – cum se astepta ca pana acum – sa pice capete. De fapt si de drept, nu a picat niciun capat astazi si, iar o premiera pentru PSD, fostul lider se regaseste in echipa partidului ca si presedinte la doamne. Acolo unde doamna Dancila a fost presedinte”, a aratat Ciolacu, intr-o declaratie de presa sustinuta la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, scrie G4Media.

El a subliniat ca in acest moment partidul este condus de o echipa nu de „un tatuc”. De asemenea, a mentionat ca mai multi presedinti de organizatii si-au anuntat intentia de a demisiona, astfel incat sa poata fi organizate alegeri interne la nivel judetean.

„Este o resetare totala. Este pentru prima oara cand nu numai presedintele, ci intreaga conducere a partidului si-a depus demisia si si-a asumat. Mai ales, foarte multi dintre presedintii de organizatii au solicitat ca si ei vor sa isi depuna demisiile si sa faca alegeri interne in fiecare judet. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva. Eu consider ca din acest moment, cum erau obisnuiti in acest partid pana la doamna presedinte Dancila, sa fie condus de un tatuc… s-a terminat. Acum acest partid este condus de o echipa”, a spus el.

Presedintele interimar al PSD a adaugat ca nimeni nu a cerut demisia Vioricai Dancila si ca acesta a fost „un gest de normalitate”, venit la initiativa ei.

„Nu a fost preluata aceasta conducere prin forta. Daca ar fi fost preluata prin forta, presupun ca nu tinea CEx sase ore si nu si-ar fi exprimat toata lumea opinia. A fost un gest de normalitate al doamnei presedinte. Dupa ce ne-a ascultat, si-a depus demisia. Nimeni nu i-a cerut demisia doamnei Viorica Dancila. Cu totii am ajuns la concluzia ca trebuie resetat acest partid”, a mai spus el.

Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri