Olguta Vasilescu acuza pe noul ministru de ceva ce...a facut ea

Lia Olguta Vasilescu a acuzat pe Facebook ca la Ministerul Muncii nu se vor mai organiza concursuri pentru anumite functii. Miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut, cateva precizari.

Fostul ministru a scris pe Facebook ca "PNL reorganizeaza Ministerul Muncii. Atasatii de munca vor fi numiti de ministru, nu vor mai da concurs, ca pana acum", scrie Ziare.com.

In consecinta, Violeta Alexandru a oferit cateva explicatii tot intr-o postare pe Facebook. Initial, ministrul a scris ca face cateva precizari "ca pentru prosti", dar apoi si-a modificat postarea, lasand doar partea cu precizarile.

"Ieri a sarit cu o postare O. Vasilescu of PRM sa ma acuze ca as modifica HGul de organizare al MMPS astfel incat sa desemnez 'fara concurs' atasatii pe probleme de munca si sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunza la caini si cum au fost parasutati inclusiv realizatori TV direct in Dubai, cu o proxima ocazie)", a notat Violeta Alexandru.

Astfel, ministrul a facut cateva precizari:

"Pentru ca s-a adus in discutie prostia, sa facem cateva precizari: 1 Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificam NIMIC. Acel articol e de pe vremea, si a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea in 2017, vedeti paginile scanate de atunci).

2 Daca facea un efort, isi aducea aminte ca aceasta precizare NU exclude concursul. Ba din contra, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, inteleg din Minister ca la concursuri iesea cam cine trebuie, oamenii din minister au inceput sa vorbeasca, cu toate amenintarile facute asupra lor sa taca", a punctat ministrul.

Ea a precizat ca ulterior Olguta Vasilescu a sters postarea, dar ministrul a postat o captura cu aceasta.

"Intr-un final, cand prietenii din minister i-au atras atentia ca bate campii, intr-un gest penibil, a sters postarea, dar o avem aici in captura", a incheiat Violeta Alexandru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri