Primaria Sectorului 5, condusa de primarul PSD Daniel Florea, a decis sa mai dea 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local. Banii sunt dati din bugetul de stat, adica de la cetateni.

Primaria Sectorului 1 a vrut si ea sa dea 10 milioane de lei in aceasta toamna pentru lacasul de cult, dar proiectul nu a fost aprobat in Consiliul Local deoarece acolo PSD nu are majoritate iar opozitia a fost suficienta. La inceputul anului, Primaria Capitalei a acordat un ajutor de 10 milioane lei pentru Catedrala.

Catedrala Mantuirii Neamului a fost sfintita in 25 noiembrie, desi lucrarile nu au fost finalizate. Patriarhia Romana spunea ca pana la acel moment pentru Catedrala Manturii Neamului a fost cheltuita suma de 110 milioane de euro, cu tot cu TVA.

In ceea ce priveste costurile viitoare, Patriarhia spunea ca nu se poate estima o suma, intrucat nu exista inca proiectele finalizate. Practic, Patriarhia lasa poarta deschisa oricaror alte donatii.

Citeste si:
Citu anunta ca PSD a eliminat mai multe prevederi legate de ANAF
Citu anunta ca PSD a eliminat...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
Setari Cookie-uri