Declaratie de avere Ludovic Orban. Seful PNL, cel mai sarac premier

Premierul Ludovic Orban detine, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, o casa de vacanta, un autoturism si doua depozite bancare.

Potrivit documentului, seful Executivului, care are domiciliul in judetul Ilfov, dispune de o casa de vacanta dobandita in anul 2014. Imobilul are o suprafata de 200 de metri patrati si este detinut in co-proprietate cu sotia sa Mihaela Orban.

Totodata, premierul a mai trecut in declaratia de avere un autoturism Volkswagen Passat fabricat in 2007, dar si doua depozite bancare, constituite in 2010 pe numele sotiei. Unul dintre depozite, deschis la Raiffeisen Bank, are o valoare de 5.535 euro, iar cel de-al doilea, la Banca Comerciala Romana, de 6.275 euro.

Din aceeasi declaratie de avere rezulta ca Ludovic Orban a inregistrat in 2018 venituri nete de peste 37.000 de lei pentru consultanta tehnica, din care 28.356 lei de la SC Revicond Canaltech SRL din comuna Riciu - judetul Mures, iar 9.000 de lei - de la S.C.P. Doru Traila & Asociatii Bucuresti.

Citeste si:
Florin Cîțu: Majorarea salariilor nu se vede și în performanță
Florin Cîțu: Majorarea...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri