Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea depusa de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea de anulare a condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare, primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cererea lui Dragnea a fost respinsa deoarece magistratii au constatat ca motivele invocate de acesta nu se regasesc in legea penala. Decizia este definitiva.

Dupa dezbaterea din sala de judecata, Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat ca a solicitat instantei supreme sa fie suspendata condamnarea de 3 ani si 6 luni, dar si admiterea in principiu a contestatiei in anulare, conform Digi24.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

Tot marti, judecatorii au respins si contestatiile in anulare depuse de alti doi inculpati din dosar, Floarea Alesu - fost director al DGASPC Teleorman si Olguta Sefu - fost director executiv adjunct.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dragnea ramane incarcerat: Inalta Curte a respins recursul