Peste 600 de membri ai USR au semnat un apel prin care solicita revenirea in partid a vicepresedintei Oragnizatiei Ilfov, Olimpia Ardelean, exclusa din USR de Dan Barna. Acesta este acuzat de mai multi colegi de "executii si epurari", scrie Digi24.

Scandalul a pornit dupa ce vicepresedinta Organizatiei Ilfov, Olimpia Ardelean, a fost exclusa din partid. Ulterior, peste o mie de membri ai partidului au semnat apelul prin care solicita revenirea asupra acestei decizii. Dan Barna le-a raspuns, sambata, contestatarilor sai din USR: "Nu mai putem folosi scandalul ca formula de santaj in partid".

Confruntat cu aceasta situatie, liderul USR, Dan Barna, pare neinduplecat. Intr-un interviu la Digi24, el a parut foarte sceptic, sambata, in privinta posibilitatii de a se reveni asupra deciziei de excludere a Olimpiei Ardelean din partid, spunand ca exista deja o hotarare in acest sens a Biroului National al formatiunii.

Intrebat daca USR este un partid slabit la ora actuala, dupa alegerile prezidentiale si acest scandal intern, Dan Barna a spus ca „nici pe departe”.

Citeste articolul integral pe Digi24.

Citeste si:
Acuzatii: Un medic din Mures ar fi efectuat ilegal sute de interventii
Acuzatii: Un medic din Mures...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Nicusor Dan explica relatia cu Uniunea Fortelor Locale
Setari Cookie-uri