PSD a anuntat, miercuri, printr-un comunicat de presa, ca, in calitate de partid „care a contribuit decisiv la integrarea Romaniei in interiorul aliantei euroatlantice, isi reafirma sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securitatii tarii noastre”, in contextul crizei iraniene.

”Situatia trebuie analizata cu maxima seriozitate si presupune un efort consolidat din partea tuturor institutiilor cu responsabilitati in domeniu, astfel incat criza politica internationala sa nu se transforme si intr-o criza economica cu efecte interne.

Romania trebuie sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO, iar in acest sens, Partidul Social Democrat, care a contribuit decisiv la integrarea Romaniei in interiorul aliantei euroatlantice, isi reafirma sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securitatii tarii noastre”, se arata in comunicatul PSD, potrivit Digi24.ro.

”Partidul Social Democrat considera ca Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi reafirme angajamentele sale fata de partenerii sai din NATO si fata de Statele Unite”, mai spune PSD.

Citeste si:
De ce sunt bolarzii ascutiti? Primarie: Nu sunt, sunt "tesiti"!
De ce sunt bolarzii ascutiti?...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PSD cere acum vaccinare obligatorie, dupa ce a blocat legea 2 ani
Setari Cookie-uri