Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca, cel mai probabil, termenul de intrare in vigoare a dublarii alocatiilor pentru copii va fi prorogat.

"Cel mai probabil, solutia pe care vor merge este de a proroga termenul de intrare in vigoare a legii", a spus Ludovic Orban, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

El a aratat ca a discutat cu seful statului despre subiectul dublarii alocatiilor.

Ludovic Orban a declarat la finalul anului trecut ca PNL a preluat guvernarea intr-un moment in care deficitul este mare.

"Am preluat tara in momentul in care avem un deficit mare, marcat de declansarea unor cheltuieli nesabuite. Noi vom tine ferm carma astfel incat sa ne asiguram ca Romania revine pe drumul cel drept. Deficitul balantei comerciale se va apropia de 18 milioane de euro. Vom incerca sa refacem echilibrul intre cerere si oferta", a mai spus el, potrivit Ziare.com.

Legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii a fost votata in Camera Deputatilor, fiind inregistrate 179 de voturi "pentru", 29 de abtineri, iar 3 parlamentari nu au votat.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri