Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca a pregatit plangerea impotriva ministrului Mediului, Costel Alexe, pentru ca a indus panica in randul populatiei prin afirmatia ca in Bucuresti ''se respira otrava''.

"Am pregatit plangerea impotriva ministrului Mediului, pentru ca a indus panica in randul populatiei, afirmand in emisiuni televizate si reluand pe pagina de socializare ca in Bucuresti cetatenii ar trebui sa poarte masca de protectie si ca se respira otrava. Consider ca a avut sau are un interes si politic si patrimonial", a spus Gabriela Firea, la sediul Primariei Capitalei, potrivit Agerpres.

In opinia ei, afirmatia ministrului Mediului induce panica in randul populatiei si ''pune pe fuga sistemul investitional''.

Referitor la faptul ca ministrul Mediului nu a venit la PMB, unde l-a invitat vineri la o intrevedere, Gabriela Firea a mentionat ca prezenta sa ar fi fost "o forma de respect" fata de romani si de bucuresteni.

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. "Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti", i-a raspuns Gabriela Firea.

Citeste si:
Soferii si controlorii STB vor imparti masti anti-gripa calatorilor
Gabriela Firea: Bucurestenii...

Citeste mai mult aici.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Gabriela Firea: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!
Setari Cookie-uri