Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea. O eventuala candidatura ar reprezenta exit-ul oferit de Cotroceni, daca Guvernul Orban pica in Parlament si se declanseaza procedura declansarii alegerilor anticipate, scrie G4Media.ro.

UPDATE: Premierul Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca ”este o minciuna gogonata” informatia potrivit careia Klaus Iohannis ar dori ca el sa candideze la Primaria Capitalei si a tinut sa dezminta ca ar exista o raceala in relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis, conform Digi24.ro.

De notat ca presedintele Klaus Iohannis a evitat, joi, sa spuna daca il va numi tot pe Orban pentru functia de premier dupa anticipate, cerand alta intrebare in ciuda insistentelor jurnalistilor. Iohannis si Orban s-au intalnit vineri la Cotroceni. Dupa discutii, premierul a anuntat ca au decis ca anticipatele sunt cea mai buna solutie pentru Romania.

Presedintele a pledat in iesirea de joi ca liberalii sa se prezinte la locale cu un candidat propriu la alegerile locale. Intrebat daca partidele de Opozitie din Bucuresti ar trebui sa vina in fata alegatorilor cu un candidat unic, Iohannis a raspuns: „Nu exclud unele negocieri intre partide, dar ca si principiu un partid care guverneaza si are o reactie foarte pozitiva in populatie. PNL este foarte bine cotat in sondaje, un astfel de partid ar trebui sa mearga de regula singur in alegeri pentru a-si dovedi si puterea, si curajul”.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri