Klaus Iohannis a anuntat ca in foarte scurt timp Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi.

„Deci, alegerea primarilor in doua tururi, va fi promovata de Guvern in foarte scurt timp. Este solutia cea mai buna. Este o chestiune care va trebui sa intre in continutul legislativ si vom vedea cum decurg lucrurile”, a declarat seful statului, potrivit Biziday.

Presedintele mai considera ca „alegerile anticipate trebuie facute cu cat mai repede cu atat mai bine”. „Toate sondajele din ultima vreme arata ca romanii isi doresc o schimbare. O schimbare inclusiv in Parlament. Romanii isi doresc ca PSD sa plece de la putere. Auzim tot felul de retorici. Si de la PSD, si de la alte partide. Fiecare vine cu sfaturi asa cum crede ca trebuie sa fie facuta politica. Semnalele date de romani sunt evidente si alegerile trebuie facute cu cat mai repede, cu atat mai bine”, a mai declarat acesta.

El anuntat si in 2019 ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri