“Din partea domnului primar”! Asa li se spune copiilor din gradinitele sectorului 5, dar si cadrelor didactice din institutii, atunci cand acestia primesc “cadouri-spaga”, conform lui Vlad Voiculescu, candidat la PMB din partea PLUS, dar si a unor mame care au contactat wall-street.ro pentru a reclama acest obicei.

“Pachetul contine 10 dulciuri in diverse sortimente (ciocolata, bomboane, praline, etc).

Daca obiectivul acestor cadouri e clar, modul de achizitie nu e chiar la indemana. Colegii de la PLUS Sector 5 au facut o mica investigatie...si... conform etichetei de pe produse, aceste dulciuri au fost importate din Belgia de SC GAMES & SPORTS Distribution Romania SRL. Compania s-a numit anterior SC CAMY PRODCOM SRL, cu sediu in Str. Barnova nr. 20, sector 5, Bucuresti.

Mergand mai departe pe firul investigatiei, aflam ca aceasta societate este tocmai a lui Paul VANGHELIE, nimeni altul decat fratele vitreg mai mic al renumitului (fost sau poate chiar actual) primar al sectorului 5, Marean Daniel VANGHELIE”, scrie Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Mai mult, mame care isi duc copiii la Gradinita 271 din Sectorul 5 au reclamat, catre wall-street.ro, ca inclusiv cadrele didactice din cadrul institutiei de stat au primit “cadouri scumpe” din partea PSD, cu mesajul “sa ne votati, da?!”.

Aveti informatii ca s-ar intampla astfel de lucruri si in alte gradinite?

Citeste si:
Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu pentru funcția de...
Klaus Iohannis l-a desemnat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
[VIDEO] Primar de București | Interviu cu Vlad Voiculescu, candidatul USR - PLUS
Setari Cookie-uri