Premierul desemnat, Ludovic Orban prezinta luni, in sedinta conducerii PNL, lista ministrilor din Guvernul Orban 2 si programul de guvernare pe care, dupa aprobarea forului intern, le va trimite in Parlament pentru inceperea procedurii de audiere si vot a noului cabinet. Noua formula este una de sacrificiu si reprezinta urmatorul pas, dupa adoptarea motiunii de cenzura, spre anticipate, scrie Digi24.ro.

UPDATE: Liderii PNL, reuniți luni dimineața în ședința Biroului Executiv (BEX), au aprobat în unanimitate lista nechimbată a miniștrilor și a programului de guvernare ajustat, pe care premierul desemnat, Ludovic Orban, le va trimite Parlamentului pentru a cere un nou vot de învestitură, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro.

Surse guvernamentale au precizat ca lista de ministri nu a suferit nicio modificare fata de varianta primului Guvern Orban. De altfel, premierul desemnat a precizat ca a fost multumit de activitatea fiecarui ministru.

Ludovic Orban a precizat de asemenea ca minstrii propusi se vor prezenta la audieri, insa parlamentarii partidului se vor abtine la vot in comisiile de specialitate. Guvernul nu va fi votat de liberali nici in plenul Parlamentului.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri