Senatorul liberal Vergil Chițac a transmis, vineri, pe pagina de Facebook, că este ”extrem de mâhnit” că el și soția sa au fost confirmați cu coronavirus și că asistăm la ”o încercare pentru toată planeta”.

”Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis Vergil Chițac pe Facebook.

Senatorul Vergil Chițac a participat la o reuniune NATO organizată la Bruxelles, în perioada 17-19 februarie, unde a intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus.

Trei zile mai târziu, liderul deputaților liberali, Florin Roman, anunța că senatorul Chițac este suspect de coronavirus și că s-a autoizolat acasă. Chițac a negat vehement informația, vorbind despre ”o isterie” și spunând că are ”o simplă răceală”, dar că și-a făcut testul preventiv, ca să spulbere orice îndoială. Vineri dimineață senatorul a fost confirmat cu coronavirus, fapt care a rostogolit reacții în lanț la nivelul Guvernului, Parlamentului și Administrației Prezidențiale.

Sursa foto: Facebook / Vergil Chițac

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri