în urma confirmării de azi a cazului senatorului Vergil Chițac, toți parlamentarii, plus consilierii, au fost chemați să li se facă teste, fără nici un fel de analiză a traseului epidemiologic, ca să se vadă dacă cu adevărat ar fi putut fi în contact. Astfel, regulamentul a fost încălcat chiar de către cei care ar fi trebuit să slujească poporul român.

Mai mult, în paralel, medici și asistente din focarul de la Gerota așteaptă și acum, după mai multe zile, să li se facă testele. Contextul? Fostul înalt ofițer MAI, angajat apoi la DSP Sector 4, care mințise că nu a fost plecat din țară, a infectat mai multe persoane, printre care și un medic ATI de la Spitalul Gerota. Medicii și asistentele de acolo au intrat în autoizolare.

Din păcate, prioritatea nu o reprezintă poporul român ci bunăstarea parlamentarilor și a consilierilor lor. Victor Ponta, ex PSD, actualmente liderul Pro România, a cerut ca toți parlamentarii să fie testați.

Ei sunt mai egali decât noi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri