Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus cuprinse în ordonanţa militară nr.2/2020 anunţate de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, că el ar fi fost mai drastic în acest moment cu privire la restricţionarea circulaţiei persoanelor, având în vedere ce se întâmplă în Italia, potrivit Agerpres.

"Presupun că dacă nu se va ţine cont de recomandări, se va trece la interzicerea circulaţiei (...) Am o reţinere cu privire la circulaţie, mai ales după emoţia a ce vedem că se întâmplă în Italia", a afirmat liderul PSD, care a subliniat că el ar fi fost "mai drastic" în acest moment şi ar fi preferat "măsuri mult mai concentrate".

Ciolacu a mai menţionat, într-o intervenţie telefonică la postul Digi 24, că el ca politician, dacă ar fi fost în locul ministrului Marcel Vela, i-ar fi lăsat pe cei doi specialişti din Ministerul Afacerilor Interne, secretarii de stat Raed Arafat şi Bogdan Despescu, "să îşi impună punctul de vedere".

Preşedintele PSD a mai spus că ţinând cont de cât de contagios şi periculos este noul coronavirus, în curând ar trebui să mulţumim "pe lângă medici, asistenţi medicali şi farmacişti, şi celor care ţin magazinele deschise, vânzătorilor care se expun" şi ei riscului de infectare.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat, sâmbătă, prevederile Ordonanţei militare nr 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri