Actualul președinte interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat în 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul” (ANIMV), instituție subordonată Serviciului Român de Informații (SRI).

Faptul că Marcel Ciolacu nu mai este doctorand a fost confirmat de Biroul de Presă al SRI: ”(…) a fost studentul școlii doctorale din cadrul ANIMV între anii 2013 – 2019; nu a finalizat studiile universitare de doctorat întrucât nu a depus cerere de prelungire a perioadei de grație pentru anul universitar 2019 – 2020.”, scrie G4Media.

Doctoratul nu mai este o urgență

”Am considerat că acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”, a declarat Ciolacu. El a justificat înscrierea la aceste studii prin ”dorința fiecărui om de a învăța”.

La momentul alegerii ca lider al PSD, mai mulți politicieni – inclusiv din partidul său, precum și analiști au exploatat prezența lui Ciolacu pe listele Academiei pentru a concluziona că acesta este ”omul serviciilor”. L-am întrebat ce părere are despre aceste declarații și dacă, în decursul celor 6 ani ca doctorand, cineva de la la SRI i-a cerut informații, l-a ”racolat” sau i-a dat vreo misiune: ”O tâmpenie. O consider o întrebare retorică și vă mulțumesc”, a spus Ciolacu și a închis telefonul.

Citește articolul integral pe G4Media.

Citeste si:
Doctoratul procurorului general Bogdan Licu, verificat de plagiat
Lucrarea de doctorat a...

Citește și Marcel Ciolacu acuză Guvernul că a introdus ”taxa pe coronavirus”, dând ”la grămadă, după bunul plac”, 290.000 de amenzi

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Ziua de sărbatorire a comunității maghiare în România mai are de așteptat
Setari Cookie-uri