PSD anunță un weekend fără restricții: Vom marca "Zilele prostiei" Guvernului Orban

În perioada 15-17 mai vom marca "ZILELE PROSTIEI" Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!, susține PSD, într-o postare pe Facebook.

Astfel, PSD sustine că în perioada 15-17 mai, adică la sfârșitul acestei săptămâni, nu vor exista restricții impuse de autorități, pentru că, conform calendarul de adoptare a legii trimise de Guvernu în Parlament, legea nu poate intra în vigoare mai repede de începutul săptămânii viitoare.

"Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!", se arată în mesajul PSD.

Social democrații susțin că în cele trei zile se poate anula efortul colectiv din ultima perioadă.

"În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban! Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!", se precizează în același mesaj.

Citeste si:
Orban către candidaţii la primăria Bucureşti: Există un singur...
Ludovic Orban către...

Citeste mai mult pe Digi24.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
România, stat cu risc crescut de infectare pentru Marea Britanie
Setari Cookie-uri