Ce spune ministrul Economiei despre poza din biroul lui Ludovic Orban: Masca o aveam în buzunar

Virgil Popescu, ministrul Economiei, s-a abținut să facă declarații cu privire la fotografia în care apare alături de Ludovic Orban și mai mulți miniștri, în timp ce se fumează și se bea în biroul premierului, fără a se respecta măsurile de distanțare sau să fie purtate măști.

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus Virgil Popescu, la Digi24.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

Fostul ministru de finanțe Eugen Orlando Teodorovici a publicat vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală.

Citeste si:
Liviu Dragnea, despre poza publicata de Ponta: Maior i le da
Liviu Dragnea, despre poza...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Premierul Ludovic Orban a recunoscut poza și a spus că a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Sursa foto: Facebook Eugen Orlando Teodorovici

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri