Gabriela Firea: Aş vrea să fac echipă cu Nicuşor Dan, în calitate de viceprimar

Gabriela Firea a declarat că şi-ar dori ca Nicuşor Dan să devină viceprimar, menţionând că ar colabora bine cu acesta. "Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar", a declarat Firea. Întrebată dacă acesta are calităţi, edilul Bucureștiului susţine că: "Parţial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general".

Gabriela Firea a fost întrebată despre incidentul în care au fost implicaţi viceprimarul Aurelian Bădulescu şi candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei Nicuşor Dan.

"Nu am ce să mai comentez pe acest subiect", a replicat Firea.

Ea a spus că astfel de întâmplări nu sunt de dorit, nici de o parte, nici de alta.

"Nici din partea cuiva să încerce să oprească exprimarea altcuiva, dar nici din partea acelui altcuiva nu cred că este normal să profereze în spaţiul public numai minciuni, repet, inclusiv cum este minciuna că dacă ajunge primar general reabilitează 100 de kilometri de reţea de termoficare. În Bucureşti, nici Ceauşescu nu reabilita pe timpul lui mai mult de 50, că nu e fizic posibil", a susţinut primarul general, potrivit news.ro.

Citeste si:
Firea anunță că participă la dezbateri doar cu test antidrog și...
Firea anunță că participă la...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Întrebată dacă va face echipă cu Bădulescu în campania electorală, Firea a spus: "Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar".

"I-am mai oferit şi data trecută, dar ne-a părăsit, a stat doar şase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager pe la şedinţele de Consiliu General (...)", a continuat Firea.

Întrebată dacă îl doreşte pe Nicuşor Dan viceprimar, ea a răspuns: "Sigur. Cred că vom colabora foarte bine".

Întrebată de asemenea dacă acesta are calităţi, Firea a spus: "Parţial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general".

Citeste si:
Sondaj București: Traian Băsescu rupe procente importante din...
Sondaj București: Traian...

"Câteva, da, are, orice om are câteva calităţi (...) Dar să ştiţi că primarul general are doi viceprimari, deci încap amândoi. Ştiţi că ei se împăcau foarte bine când domnul Dan, prin trecerea sa pasageră la Consiliul General, mâncau împreună înainte şi după şedinţa de Consiliu General.... Se înţelegeau, nu aveau nimic de împărţit şi nu transformau lupta politică, nu o duceau şi în viaţa privată", a mai spus Gabriela Firea.

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri