Clotilde Armand, dată în judecată de primarul PSD Daniel Tudorache: îi cere 113 milioane

Clotilde Armand precizează într-o postare pe Facebook că Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1 din București, a dat-o în jucată pentru că a publicat date despre achizițiile Primăriei. Acesta îi cere daune de 113 milioane de lei și dorește să ”îi interzică să mai publice informații pe Facebook”.

”PSD vrea să-mi interzică să mai scriu și să public pe Facebook. Fiți atenți aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1. După ce au agresat candidații Opoziției din București, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat în judecată pentru că am publicat pe Facebook date despre achizițiile Primăriei Sector 1 - date din SICAP și pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD. Cireașa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook și să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Ați auzit bine. Nu vă gândiți că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanță președințială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acești bani să-i virez în contul Centrului Caraiman... exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziționarea de holtere unui fost consilier PSD declarat și el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizația USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste "pretenție" mai vrea să-mi șterg toate postările despre PSD. Alo, sunteți bine dle primar?!”, se arată în postarea lui Clotilde Armand.

Aceasta își încheie postarea anunțându-i pe cei de la PSD că ”trăim într-o societate democratică unde libera exprimare este garantată de Constituție, iar achizițiile Primăriei sunt publice conform prevederilor legale”.

”Domnule primar, încă o dată arătați că nu vă pasă de cheltuirea banului public. Declanșați un proces pentru intimidare și folosiți tehnici bolșevice. Nu ați reușit să mă intimidați. Spre deosebire de colegii dvs de partid eu am încredere în Justiția din România”, a încheiat Clotilde Armand.

Citeste si:
Clotilde Armand: Vrem să punem capăt politicii de haos urban
Clotilde Armand, candidata...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri