Ludovic Orban către candidaţii la primăria Bucureşti: Există un singur adversar, PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara că, în ceea ce priveşte candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale, ar prefera să se ajungă la o înţelegere, "singurul adversar fiind PSD".

El a lăsat să se înţeleagă că se referă la USR, potrivit Agerpres. "Sigur că aş prefera să ajungem la o înţelegere. Aşa cum noi am făcut un sacrificiu şi l-am sprijinit pe Nicuşor Dan, noi ne-am dori să mergem pe o formulă comună şi la sectoare, şi la consiliile locale. Dacă alţii nu vor fi de acord, va trebui să intrăm în competiţie, dar într-o competiţie în care nu avem decât un singur adversar - PSD, iar obiectivul nostru este să scoatem complet PSD-ul din Bucureşti", a declarat Orban la B1 TV.

Gabriela Firea este depășită în sondajul Inscop de Nicușor Dan

Nicușor Dan ar fi votat de 54,5% dintre bucureștenii care au spus că vor veni la vot, iar Gabriela Firea ar fi votată de 45,6% dintre aceștia, potrivit unui sondaj realizat de Inscop în București în perioada 20-26 iunie la comanda PNL. Sondajul indică o diferență de 8,8 puncte procentuale între cei doi candidați, în ipoteza în care Nicușor Dan ar fi susținut de PNL, USR-PLUS și PMP, iar Gabriela Firea – de PSD, Pro România și ALDE.

Procentul bucureștenilor care au indicat că vor veni la vot și au o opțiune este de 67,3% din eșantion. Datele din sondajul Inscop au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului fiind de 1.120 de persoane. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9%, la un grad de încredere de 95%.

Citeste si:
Parcări la intrarea în Capitală, propunerea lui Nicușor Dan pentru...
Propunerea lui Nicușor Dan...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri