Doi deputați PSD au fost amendați într-un fast food din Centrul Vechi pentru că au refuzat să poarte mască de protecție și au făcut scandal

Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, deputați PSD, au fost amendați cu 2.600 de lei după ce, aflați într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, au refuzat să poarte mască și au făcut scandal, înjurându-i pe polițiști, scrie Digi24.ro.

„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant”, se arată în comunicatul transmis de poliție.

Polițiștii au intervenit la fața locului și l-au găsit pe bărbat, alături de un prieten care, la rândul lui, a avut un comportament similar.

În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează Poliția în comunicat.

Citeste si:
Încă un deputat român a fost confirmat cu coronavirus
Deputatul Mircea Banias a...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Camera Deputaților | Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri