Cei doi deputați PSD au fost amendați cu 4.000 lei și pentru nepurtarea măștilor

Cei doi deputaţi care au fost amendaţi de poliţişti pentru provocarea şi participarea la un scandal, într-un fast-food din Bucureşti, au primit şi amendă de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea şi combaterea COVID-19.

"În urma analizării imaginilor video, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi bărbaţi şi cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată marţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant, scrie Agerpres.

Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar, precizează Poliţia Capitalei.

Cele două persoane implicate în incident sunt deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă.

Citeste si:
Două ștranduri din București au fost amendate de ANPC
Două ștranduri din București...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice, şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile.

Sursa foto: Digi24

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri