PSD spune că „românii devin ciumații Europei” și acuză Guvernul PNL

PSD spune, într-o postare pe Facebook, că „românii devin ciumații Europei” și acuză Guvernul Orban că strategia de luptă împotriva coronavirusului a eșuat, notează Digi24.ro.

„Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot - economie, locuri de muncă, nivel de trai”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Partidului Social Democrat.

Liberalii spun că postarea este „o mârlănie” la adresa românilor care au de suferit din cauza pandemiei cer ca responsabilii de această postare să „zboare” din partid.

Senatorii au amânat dezbaterea pe legea carantinei și izolării pentru luni. Social-democrații au decis amânarea dezbaterii pe legea carantinei și izolării pentru luni, în ciuda cerinței liberalilor de a vota legea sâmbătă. Au votat cu majoritate de voturi, 6 la 3.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a raportat 698 de cazuri noi de infecție cu Coronavirus în ultimele 24 de ore, la 14.610 teste efectuate. Bilanțul total al infecțiilor ajunge la 32.079.

Citeste si:
Atac dur la adresa PNL. Cazanciuc: Prezentăm cartea neagră a...
Atac dur la adresa PNL....
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri