Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat lansarea Partidului Bucureşti 2020 cu care intenționează să candideze la alegerile locale care vor avea loc în toamnă.

"Astăzi lansăm un partid nou. Îl anunţăm azi. (...) Este un moment de cotitură. Avem nevoie de un restart în România în general, iar în Bucureşti în mod special", a precizat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Acesta a reafirmat că nu se mai regăseşte în PSD, formaţiune politică a cărei ''reformare rămâne un deziderat perpetuu''.

"Pentru toţi cei care au urmărit în ultimii ani declaraţiile mele publice, anunţul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formaţiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formaţiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică. Adică un partid local, cu ambiţii exclusiv locale, aproape de nevoile oraşului, pornit de la zero, ca o maşină nouă ce-i aşteaptă pe toţi să-şi ia inima în dinţi şi să se urce la volan pentru a putea schimba în bine oraşul în care trăiesc", a spus Negoiţă, potrivit Agerpres.

El a preluat funcţia de preşedinte al noii formaţiuni, obiectivul imediat al acestui partid fiind acela de a avea candidaţi pe plan local, la nivelul întregului Bucureşti.

"Vreau să-i invit pe bucureşteni să ne luăm soarta în propriile mâini. Vreau să invit miile de cetăţeni ai Sectorului 3 cu care am discutat în ultimi ani pe stradă, în parcuri sau în biroul meu, să avem curajul să ne implicăm, să ne unim eforturile şi vocea noastră să o transpunem şi în acţiune politică locală. Acţiune concretă, acţiune care să se materializeze în 'Politica. Altfel!'. Adică 99% muncă, 1% politică la nivel local", a declarat primarul Sectorului 3.

Negoiţă a arătat că deciziile politice importante în partidele mari, chiar şi pentru un oraş ca Bucureştiul, sunt luate în cadrul unor foruri de conducere naţionale, populate cu diverse persoane al căror interes nu este neapărat Capitala.

"Nu trebuie să mai stăm după decizia unor partide naţionale, nu trebuie să mai aşteptăm ca cei care conduc aceste partide, mulţi de prin alte oraşe, cu alte agende, să-şi facă timp să se uite către nevoile noastre şi să decidă la nivel politic, de la Bacău, Vrancea, Argeş, Giurgiu, Teleorman, ce merităm sau nu", a mai spus Robert Negoiţă.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri