Ciugud este comuna din Alba unde PNL nu va avea candidat la primărie „din respect pentru performanța administrativă” a actualului edil

Ciugud este comuna din Alba unde PNL nu va avea candidat propriu la primărie „din respect pentru performanța administrativă” a actualului edil, Gheorghe Damian, a anunțat președintele executiv al PNL Alba, Ion Dumitrel. PNL îl va susține, astfel, pe Damian la primăria Ciugud.

„PNL Alba respecta performanța administrativă de la Ciugud și a decis să nu aibă un candidat propriu la primăria comunei. Politica trebuie să însemne respect și corectitudine, iar performanțele administrative ale unei administrații trebuie recunoscute. Performanța administrativă a domnului primar Gheorghe Damian, proiectele propuse și colaborarea excelentă între Primăria Ciugud și Consiliul Județean Alba conduc la o decizie în interesul cetățenilor comunei: la alegerile locale din acest an, PNL Alba va respecta performanța administrativă din Ciugud, nu va avea un candidat propriu la funcția de primar al comunei și va sustine candidatura actualului edil independent Gheorghe Damian”, a transmis, printr-un comunicat de presă Ion Dumitrel, președintele executiv al PNL Alba.

„De asemenea, am respectat și vom respecta hotarârea domnului primar, anuntață public după excluderea din PSD, de a rămâne independent politic, astfel încât nu i-am lansat invitația de a ni se alătura”, a adăugat Dumitrel.

Autorităţile din comuna din Alba au lansat în 2018 conceptul "Ciugud - Smart Village" ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc. Administraţia locală din Ciugud a implementat în ultimii ani soluţii inteligente prin care a digitalizat numeroase servicii publice, precum plata taxelor şi impozitelor locale, depunerea şi obţinerea unor acte sau interacţiunea cu funcţionarii publici printr-o aplicaţie smart.

Primarul Gheorghe Damian a fost exclus din PSD în ianuarie 2017.

Citeste si:
Lectie in invatamant: o scoala smart a fost deschisa in Ciugud (Alba)
Lectie in invatamant: o...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Facebook Primaria comunei Ciugud

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri