Gabriela Firea și-a lansat sloganul cu care vrea să câștige un nou mandat la Primăria Capitalei: „FIREA Oamenilor"

Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, și-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat sub forma unui acronim al numelui său: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor" - "FIREA Oamenilor", scrie HotNews.ro.

Gabriela Firea susține că în această perioadă, când "se fac și se desfac alianțe politice electorale", ea se aliază "doar cu oamenii": "Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură".

Într-un mesaj postat joi pe Facebook, Gabriela Firea, care vrea al doilea mandat la Primăria Capitalei, susține că în aceste zile în care se întâlnesc politicieni și negociază posturi, calendare de alegeri, strategii, ea se aliază doar cu oamenii, "singura legătură care contează".

„La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele. Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură. Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogări că ar fi de stânga sau de dreapta. În ultima perioadă observ că sunt și alții care mă copiaza și afirmă cam la fel. Tardiv”, a scrie primarul Capitalei pe Facebook.

Citeste si:
Firea se laudă cu reabilitarea Podului Străulești, după un an de...
Gabriela Firea se laudă cu...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri