Fostul premier Petre Roman, cap de listă pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB) din partea PSD, declară într-un interviu la RFI că rămâne ”de confesiune” un liberal.

„Cu toată sinceritatea vă spun că am acceptat propunerea Gabrielei Firea din motivul că vreau să fac ceva pentru București, nu doar să critic o situație existentă. Eu sunt cu o poziție independentă pe lista Gabrielei Firea, nu intenționez să mă implic în viața internă a PSD, rămân în continuare de confesiune, ca să spun așa, liberal, așa cum am fost întotdeauna. Numai că în ceea ce privește politica locală, care este politica cea mai apropiată de cetățeni, eu cred, asta este o convingere veche și în același timp constantă a mea, că atunci când ești capabil să aduci în față un program amplu pentru un interes local, este posibil, chiar dacă din punct de vedere doctrinar ar exista deosebiri”, a declarat Petre Roman.

Roman susține că este nevoie de un plan pentru calitatea aerului în București. La remarca jurnalistului că situația nu a fost îmbunătățită în mandatul Gabrielei Firea, care a promis la începutul mandatului că va face revoluție în trafic, fostul premier a răspuns: „Gabriela Firea, prin comparație cu ceea ce au fost mandatele altor primari, a avut o voință politică net marcată, superioară și evident pozitivă și am convenit cu dânsa ca acest obiectiv, bucureștenii să respire un aer mai curat, să devină un obiectiv prioritar”.

Sursa foto: Facebook Petre Roman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri