Lupta electorală a început. Marcel Ciolacu: Acest Guvern a îndatorat ţara pe trei generaţii

Social-democraţii trebuie să fie mândri că au rămas uniţi în faţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a 'unei coaliţii de forţe, care au avut tot timpul un singur obiectiv: dispariţia PSD', a afirmat liderul interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, la congres, scrie Agerpres.

"Sunt de 30 de ani în Partidul Social Democrat şi sunt mândru de asta. De fiecare dată când am fost la guvernare, am luat măsuri economice corecte, care au generat locuri de muncă, creştere economică şi venituri mai mari. (...) Trebuie să fim mândri că, după un an foarte greu, am rămas uniţi şi am rezistat în faţa lui Iohannis şi a unei coaliţii de forţe, care au avut tot timpul un singur obiectiv: dispariţia PSD. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi rezistat acestor presiuni uriaşe. Vă mulţumesc că în faţa crizei sanitare aţi ales să nu faceţi politică demagogică, ci să faceţi politica solidarităţii, să aveţi grijă de sănătatea oamenilor", a declarat Ciolacu.

Potrivit acestuia, "toate guvernările de dreapta au făcut rău României', dar ultimele 9 luni de guvernare ale PNL 'le-au întrecut pe toate'.

"În mai puţin de un an, din nou, austeritatea şi nesiguranţa zilei de mâine au reapărut. Acest Guvern a îndatorat ţara pe trei generaţii. PNL şi Iohannis se împrumută cu 1.000 de euro pe secundă. Dar la români sau la firmele româneşti n-a ajuns un leu. Raportul Curţii de Conturi şi anchetele DNA sunt dovada certă a jafului generalizat al PNL. Asta au făcut în pandemie. Până aici! Un guvern care fură şi distruge economia trebuie să plece! Un guvern care apără interlopii şi pedofilii trebuie să plece! Un guvern care încalcă legile ţării şi nu creşte alocaţii, salarii şi pensii trebuie să plece!", a susţinut liderul PSD.

PSD nu mai este dedicat tătucilor

PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe 'tătuci' iar 'vremea tătucilor a trecut', a mai spus liderul interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Citeste si:
Congres PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale
Congres extraordinar al PSD,...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

"Avem oameni extraordinari, bine pregătiţi, profesionişti care şi-au demonstrat competenţa fiecare în domeniul său, dar care nu au fost lăsaţi să vină în faţă. PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci. Şi, în mod evident, acest lucru nu a făcut bine partidului şi nici României. Vremea tătucilor a apus. Eu sunt un om de echipă! Eu vreau un PSD condus de o echipă şi de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni", a afirmat Ciolacu.

Congresul extraordinar al PSD este organizat online, cu 39 de centre de vot teritoriale, la care vor participa peste 1.500 de delegaţi, în cursa pentru şefia partidului fiind înscrişi Marcel Ciolacu, actualul lider interimar, şi fostul ministru Eugen Teodorovici.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri