Firea anunță că participă la dezbateri doar cu test antidrog și COVID-19 la zi din partea contracandidaților

Gabriela Firea anunță prin intermediul unei postări pe Facebook că participă la toate dezbaterile electorale după ce contracandidații ei vor prezenta public testele COVID-19 și antidrog la zi.

”Cu toată dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, precizează Gabriela Firea prin intermediul unei postări pe Facebook.

Un nou sondaj de opinie, comandat de PNL, pentru alegerile de la Primăria Capitalei arată un scor strâns între candidatul USR-PLUS-PNL, Nicușor Dan și candidatul PSD, Gabriela Firea. Pe locul 3 se află candidatul PMP, fostul președinte Traian Băsescu, scrie Digi24.ro.

În sondajul de opinie realizat de Novel Research, Nicușor Dan este cotat cu sprijinul a 33% dintre bucureșteni, în timp ce contracandidata sa, primarul în funcție Gabriela Firea, ar obține 30,5% din sufragii. Fostul președinte Traian Băsescu este cotat cu 9% din intențiile de vot, în timp ce 18,5% dintre bucureșteni sunt încă nehotărâți. Alți 9% ar urma să voteze cu alți candidați.

Citeste si:
Cum îl sfidează Gabriela Firea pe Nicușor Dan
Cum îl sfidează Gabriela...

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri