Cu doar câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de vot, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că alegerile locale nu vor prezenta niciun risc de infectare cu noul virus pentru electoral. În plus, acesta a enumerat patru criterii după care a organizat activitatea în județele din România.

Marcel Vela a declarat că în 689 de localități din România au fost create zone speciale de intervenție.

”Am luat această hotărâre, bazându-mă pe patru criterii importante: istoricul incidentelor în localitatea cu pricina, incidentele actuale, numărul vizelor de flotant, dar și informațiile deținure de MAI sau prezente în spațiul public”, a explicat Vela.

În plus, acesta a precizat că în fiecare județ vor fi detașate echipe care vor monitoriza și ghida inspectoratele județene,

Încă din 25 septembrie, 82 de ofițeri au fost detașați de la nivel central la nivel județean, pentru a oferi suport.

Nu în ultimul rând, acesta a adăugat că MAI va face declarații în cursul zilei de 17 septembrie la orele: 09:00, 12:00, 15:00 și 18:00.

În România sunt așteptați 19.004.986 de alegători în 18.793 de secții de vot, candidații fiind în număr de 256.042.

Retail jobs Sursa foto: Agerpres FOTO
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri