Poliţiştii vrânceni au înregistrat un dosar penal după ce au fost sesizaţi că o femeie ar fi folosit o legitimaţie de jurnalist falsă pentru a intra în secţiile de votare din Panciu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Digi24.

"Poliţia Oraşului Panciu a înregistrat un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi exercitarea unei profesii fără drept. În fapt, a fost sesizat faptul că o femeie foloseşte o legitimaţie de jurnalist care ar fi falsă pentru a intra în diverse secţii de votare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Femeia ar fi intrat în mai multe secţii de votare alături de un candidat şi ar fi făcut fotografii celor prezenţi în secţia de votare la acel moment.

La nivelul structurilor MAI s-au primit 318 de sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale, dar 119 nu s-au confirmat în urma primelor verificări.

Cu privire la alte 111 sesizări, se efectuează în continuare verificări.

Până la această oră, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, fiind aplicate 20 de avertismente scrise și 34 de amenzi în valoare de 38.000 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri