Peste 240.000 de români au votat pe listele suplimentare. Conform lui Ludovic Orban, acest lucru poate indica traseismul electoral.

Ludovic Orban a anunțat de dimineață că vizele de flotant sunt folosite tocmai pentru a face traseism electoral și că, după alegerile parlamentare, dorește să interzică obținerea vizelor de flotant cu 6 luni înainte de alegeri.

Din cauza listelor suplimentare am putut vedea o prezență la vot de peste 100% în 170 de secții de votare din țară, care a atins recordul de 370% în localitatea Dobrești, județul Timiș. Acolo, 297,5% din alegători au votat pe listele suplimentare și doar 72,5% pe listele permanente.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andrei Petre
Andrei e un tânăr reporter care lucrează în presă de aproape patru ani. Crescut în presa independentă, a învățat bazele jurnalismului la Casa Jurnalistului , ca mai apoi să-și croiască un drum pe la publicațiile independente din România. Chiar dacă a spus că nu o să lucreze niciodată în presa "mainstream", a ajuns la Wall-Street.ro ca să se disciplineze și să își antreneze scriitura. Încearcă să înțeleagă modul în...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri