Nicușor Dan: Prima decizie va fi demiterea directorului Direcției Juridice

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei a declarat, luni seară, la B1TV, că prima decizie pe care o va lua va fi demiterea directorului Direcției Juridice din cadrul Primăriei București, scrie G4Media.ro.

Dan a declarat și că va contracta o firmă care să facă un audit financiar despre care preconizează că ar putea dura jumătate de an. Primarul Capitalei a precizat, însă, că ”va face cunoscută foarte repede situația financiară a primăriei”.

Nicușor Dan a mai spus că are o ”promisiune de transparență” față de electorat, astfel că, printre proiectele de dezvoltare ale capitalei, ”se va duce și pe dosarele de corupție, pe retrocedări”.

Dan a spus că prima decizie simbolică pe care o va lua va fi deschiderea ușii principale a primăriei, ”pentru ca bucureștenii să simtă că primăria e a lor”.

"Mare parte dintre cei din ”caracatiță” vor pleca singuri. Cei care au dat concurs și concursul are toate aparențele de legalitate, e abuz să îl desființezi. Dar activitatea lor va fi evaluată lunar, la două luni", mai spune Nicusor Dan.

Citeste si:
Nicușor Dan: Joi la amiază vom depune jurământul și o să intrăm în...
Nicușor Dan: Joi la amiază...

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri