Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Ion Valentin Voicu, și candidatul PNL la această primărie, Cristian Băcanu, cer renumărarea voturilor, spunând că au fost înregistrate fraude, scrie Digi24.

Băcanu a spus că au fost situații în care alegătorii primeau mai multe buletine de vot pentru primarii de sector și că o persoană a primit un buletin de vot deja ștampilat.

De asemenea, a spus Băcanu, la o secție de votare, 90 de voturi pentru PNL au fost trecute la alte formațiuni. El mai spune că sunt secții în care el a primit puține voturi, dar PNL și USR aveau mult mai multe.

„Am făcut cerere de renumărare la biroul de sector, colegii mei au făcut o sesizare la Biroul Electoral Central, a fost depusă în seara aceasta, așteptăm o soluție de acolo”, a spus Băcanu.

„Voturile din acest sector s-au fraudat masiv, așa cum se arată și în sesizările făcute de reprezentanții noștri în secțiile de votare, care nu au fost luate în seamă de președinții secțiilor de vot din sector”, a scris și Ion Valentin Voicu pe Facebook.

„Voturile ALDE au fost transferate din pix la ADER”, a adăugat el.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri