Candidați la Primăria Sectorului 5 cer renumărarea voturilor

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Ion Valentin Voicu, și candidatul PNL la această primărie, Cristian Băcanu, cer renumărarea voturilor, spunând că au fost înregistrate fraude, scrie Digi24.

Băcanu a spus că au fost situații în care alegătorii primeau mai multe buletine de vot pentru primarii de sector și că o persoană a primit un buletin de vot deja ștampilat.

De asemenea, a spus Băcanu, la o secție de votare, 90 de voturi pentru PNL au fost trecute la alte formațiuni. El mai spune că sunt secții în care el a primit puține voturi, dar PNL și USR aveau mult mai multe.

„Am făcut cerere de renumărare la biroul de sector, colegii mei au făcut o sesizare la Biroul Electoral Central, a fost depusă în seara aceasta, așteptăm o soluție de acolo”, a spus Băcanu.

„Voturile din acest sector s-au fraudat masiv, așa cum se arată și în sesizările făcute de reprezentanții noștri în secțiile de votare, care nu au fost luate în seamă de președinții secțiilor de vot din sector”, a scris și Ion Valentin Voicu pe Facebook.

Citeste si:
Daniel Florea crede că se vor renumăra voturile în toată Capitala
Daniel Florea crede că se vor...

„Voturile ALDE au fost transferate din pix la ADER”, a adăugat el.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri