Primarul general ales, Nicuşor Dan, anunţă că şi-a făcut testul COVID-19 şi că a decis să se autoizoleze până la aflarea rezultatului, informează Agerpres.

"Am făcut testul COVID-19 şi am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului. În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască şi militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând - cu veşti bune, sper", a scris el pe Facebook.

Luni dimineaţă, premierul Ludovic Orban a solicitat testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv. Tot luni dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Ministerul Fondurilor Europene, Nicuşor Dan anunţa că se va testa în cursul zilei pentru a afla dacă este infectat sau nu cu noul coronavirus.

"Am fost într-o emisiune tv, miercuri, înainte ca domnia sa să fie confirmat. Nu intru în definiţia contactului, dar aseară am aflat informaţia şi în cursul zilei de astăzi am să mă testez. (...) Există nişte normative care reglementează această chestiune. Conform definiţiei de caz, nu sunt contact direct, nu am această obligaţie legală. În cursul zilei de azi o să fac testele", a mai spus el.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri