Viorica Dăncilă și Carmen Dan nu au mai prins "lotul" PSD pentru Parlament

Organizația Județeană PSD Teleorman și-a stabilit, miercuri, lista de candidați pentru alegeri parlamentare din decembrie. Potrivit presei locale, pe lista de candidați nu se regăsește fostul premier Viorica Dăncilă. Nici Carmen Dan nu va mai prinde un nou mandat de senator. Fostul ministru a prins doar poziția a doua, care nu este eligibilă.

Reuniți la Zimnicea, membrii forului de conducere al partidului au decis că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție va fi Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură, scrie Ziarul Teleormanul.

Cea de a doua poziție de pe lista PSD pentru Senat nu este eligibilă. În legislatura 2016-2020 PSD a obinut în Teleorman un singur senator, celălalt loc fiind atribuit PNL. Dănuț Cristescu nu va mai fi președintele CJ Teleorman după ce Adrian Gâdea își va prelua mandatul câștigat la alegerile din 27 septembrie, motiv pentru care va fi trimis de partid în Parlament.

Citește mai mult pe Digi24.

Citeste si:
Teodorovici îi cerea lui Dăncilă în 2019 amânarea creșterii...
Eugen Teodorovici îi cerea...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri