Traian Berbeceanu va fi prefectul Capitalei, indică mai multe surse politice care au confirmat informația pentru Digi24.

Potrivit declarațiilor de joi ale premierul Ludovic Orban, se avea în vedere schimbarea prefectului Capitalei, după ce Gheorghe Cojanu s-a arătat neinformat cu privire la situația epidemiologiă din București.

"Chiar am vorbit cu domnul ministru de Interne şi mi-a spus că este pregătit să înainteze cele două proiecte de hotărâre de guvern, respectiv proiectul de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcţie a actualului prefect şi de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect", a declarat Orban la Giurgiu.

Ludovic Orban precizase, anterior, că prefectul Capitalei urmează să fie schimbat din funcţie în şedinţa de guvern de joi, admiţând că printre posibilii înlocuitori se numără şi Traian Berbeceanu.

"Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect care se află în evaluare. (...) Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte", a declarat Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri