După ce Donald Trump și-a anunțat victoria înaintea pronunțării rezultatului final, acuzând totodată fraudarea alegerilor prezidențiale după ce rivalul său democrat, Joe Biden, s-a declarat încrezător că va câştiga competiţia electorală.

Însă, departe de aceste tensiuni, cele mai recente numărători îl arată pe Joe Biden în fața președintelui în exercițiu, cu 10 voturi electorale, după procesarea a 95% din buletinele de vot, potrivit dateor prezentate în timp real de CNN.

Candidatul democrat a recuperat teren și în Michigan, acolo unde la 90% din voturi procesate Biden are 13 mii de voturi mai puțin, transmite G4Media.

„Știam ca va fi o zi lungă care ar putea dura pana mâine. Dar ne simțim bine unde sunte, chiar da. Sunt aici sa va spun ca noi vom câștiga aceste alegeri. Cursa nu se termina pana când nu sunt numarate toate voturile. Dar ne simțim bine, ne simțim bine unde suntem.

Nu este de datoria mea sau a lui Trump sa decida cine a câștigat aceste alegeri, ci e de datoria natiunii (...) Va mulțumesc!”, a declarat azi Joe Biden.

Joe Biden conduce în clasamentul rezultatelor provizorii, însă deocamdată lupta este foarte strânsă.

Citește și: Hispanicii din Florida, „cuceriți” de Trump la alegerile prezidențiale

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri