Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că liderii PSD sunt cu gândul doar la voturi şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară PNL va mai pierde puncte.

"Sunt cu gândul doar la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte. Aţi uitat oare când aţi contestat legile nostre, care protejau oamenii, la CCR? Ai uitat că din cauza voastră au ieşit oameni din spital, infectaţi cu COVID, cu riscul să-şi îmbolnăvească familiile sau cunoscuţii? Aţi uitat că lideri de-ai voştri făceau paradă la televizor că nu poartă mască şi că masca e o prostie? Ceea ce oricum credeţi cu toţii în continuare. S-a văzut la restaurant", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea spune că liderii PSD nu s-au hotărât încă în privinţa organizării parlamentarelor şi accentuează că "sănătatea publică trebuie să fie pe primul loc".

"Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie să protejaţi. Şi sănătatea publică trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la voturi, putere, interese, legi preferenţiale", a arătat Turcan, conform Agerpres.ro.

Potrivit vicepremierului, "nu avem voie să uităm că trei ani PSD a acaparat agenda guvernamentală şi parlamentară doar cu legi şi subiecte despre şi pentru infractori, control al instituţiilor statului şi subordonare politică".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri