Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru tragedia de la Piatra Neamț

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru tragedia de la Piatra Neamţ, menţionând că toţi decidenţii politici au obligaţia să se ocupe, în acest moment, exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri, transmite Agerpres.ro.

El a precizat că este în contact permanent cu autorităţile judeţene şi s-au găsit soluţii pentru ca activitatea din spitalul judeţean din Piatra Neamţ să continue.

"În acest moment, prioritar este ca supravieţuitorii tragediei de la Piatra Neamţ să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autorităţile judeţene şi ştiu că s-au găsit soluţii pentru ca activitatea medicală să continue în siguranţă la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, iar secţia ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgenţă. Am discutat cu toţi colegii mei şi am decis suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală, din respect pentru această imensă tragedie. Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri", a scris Ciolacu pe Facebook.

Vezi și: FOTO | Cât de puternic a fost incendiul din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra-Neamț

În incendiul de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID.

Citeste si:
Memoriile Vioricăi Dăncilă: Ce spune fostul premier despre relația...
Memoriile Vioricăi Dăncilă:...

În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale....

Posted by Marcel Ciolacu on Sunday, 15 November 2020
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri