Klaus Iohannis, conferință în care timp de 12 minute a criticat PSD și a lăudat PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România a intrat complet nepregătită în criza sanitară şi a afirmat că PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

"Să nu uităm niciun moment că la trei decenii de la Revoluţia din 1989 România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru şi acest lucru trebuie afirmat clar şi răspicat", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Conform Agerpres, el a susţinut că România a fost "puternic afectată ani la rând de corupţia şi incompetenţa guvernelor PSD care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură şi au direcţionat fondurile publice în infrastructura de partid, nicio reformă nu a fost dusă până la capăt, nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată de PSD".

"Adevăratele priorităţi au fost ignorate şi abandonate", a mai spus Iohannis.

Președintele a mai declarat că „țara noastră a fost puternic afectată de corupția și incompetența guvernelor PSD”. Iohannis i-a îndemnat pe români să voteze împotriva social democraților în cadrul alegerilor parlamentare din 6 decembrie și a lăudat modul în care guvernul liberal a gestionat pandemia.

Citeste si:
Mesajul lui Klaus Iohannis, de Mica Unire
Klaus Iohannis: Moştenirea...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri