Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România a intrat complet nepregătită în criza sanitară şi a afirmat că PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

"Să nu uităm niciun moment că la trei decenii de la Revoluţia din 1989 România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru şi acest lucru trebuie afirmat clar şi răspicat", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Conform Agerpres, el a susţinut că România a fost "puternic afectată ani la rând de corupţia şi incompetenţa guvernelor PSD care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură şi au direcţionat fondurile publice în infrastructura de partid, nicio reformă nu a fost dusă până la capăt, nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată de PSD".

"Adevăratele priorităţi au fost ignorate şi abandonate", a mai spus Iohannis.

Președintele a mai declarat că „țara noastră a fost puternic afectată de corupția și incompetența guvernelor PSD”. Iohannis i-a îndemnat pe români să voteze împotriva social democraților în cadrul alegerilor parlamentare din 6 decembrie și a lăudat modul în care guvernul liberal a gestionat pandemia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri