Parlamentare 2020 / Ciolacu: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD; nu va fi validat de viitorul Parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului şi nu va fi validat ca deputat în viitorul Parlament dacă va câştiga această demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

"Asupra domnului Tudorache a început o anchetă de învinuit după ce s-au întocmit listele (pentru alegerile parlamentare - n.r.). Am avut o discuţie cu domnia sa, tot respectul pentru decizia sa, din acest moment domnul Tudorache nu mai este membru al PSD şi nu mai este preşedintele Organizaţiei Sectorului 1 (a PSD - n.r.). Domnul Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament, pentru că prima regulă să fii validat în Parlament este să fii membru al PSD. Domnul Tudorache nu mai este", a spus Ciolacu la Hotnews Live, preluat de Agerpres.

El a adăugat că "se pot găsi soluţii când există bună credinţă" şi l-a felicitat pe Tudorache că "nu s-a cramponat de această funcţie de parlamentar". Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat, după ce a fost pus sub control judiciar sub cauţiune pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani, că a decis să se suspende din PSD.

Acesta se află pe lista de candidaţi a PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Voi convoca noul Parlament pe 21 decembrie
Klaus Iohannis: Voi convoca...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri