Ludovic Orban: De mâine vom începe negocierile cu USR PLUS și UDMR

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR şi cu minorităţile naţionale pentru formarea unei majorităţi parlamentare, iar negocierile vor începe de joi.

"În cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional am stabilit partenerii posibili cu care negociem formarea unei majorităţi parlamentare pentru susţinerea Guvernului. Este vorba de USR PLUS, UDMR, de asemenea, vom purta discuţii şi negocieri şi cu grupul minorităţilor din Camera Deputaţilor. Există şansa de formare a unei majorităţi parlamentare. În baza rezultatelor pe care le avem în acest moment este indicată clar posibilitatea de formare a unei majorităţi. (...) Vor urma paşii de negociere începând de mâine (n.r. - joi)", a declarat Orban, conform Agerpres.

Preşedintele liberalilor a precizat că BPN al PNL a decis formarea unei echipe de negociere care va fi condusă de el şi de premierul propus.

Orban a indicat că echipa va negocia programul de guvernare, formula de Guvern şi va purta discuţii şi legate de Parlament.

Citeste si:
Orban: Proiectul privind desfiinţarea pensiilor speciale,...
Orban: Proiectul privind...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri