Șoșoacă, senatoare AUR: Nu-mi fac test și nu port mască! Iohannis să-și ia un costum special

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a anunțat că refuză să își facă testul de COVID pentru a putea participa la consultările de la Cotroceni în vederea propunerii unui prim-ministru AUR. Refuză să poarte masca și spune că are scutire medicală.

Conform Aktual24.ro, Diana Șoșoacă, membru din delegația AUR care va merge la consultări cu președintele pentru a propune un prim-ministru din partea AUR, a spus că refuză să facă testul de coronavirus și refuză să poarte masca de protecție.

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test COVID-19. Resping categoric să se efectueze un test pe mine și invoc Legea drepturilor pacientului 46/2003 și Convenția de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test.” a declarat Șoșoacă la România TV. În plus, aceasta a spus că „singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, asta în contextul în care, până în prezent, în România au murit peste 13,000 de persoane din cauza COVID-19.

Componența oficială a delegației AUR va fi: George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tănasa și Diana Șoșoacă.

Citeste si:
AUR critică Bugetul: Este bugetul Coaliției de guvernare, nu al...
Mircia Chelaru, AUR: Este...
Sursa foto: Captură Video

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri