Premierul a adoptat deciziile privind atribuţiile vicepremierilor

Premierul Florin Cîţu a decis atribuţiile viceprim-miniştrilor Kelemen Hunor şi Dan Barna.

Astfel, în scopul asigurării îndeplinirii priorităţilor majore din Programul de guvernare şi a măsurilor prevăzute în Planul de Redresare şi Rezilienţă, Dan Barna va coordona toate activităţile din domeniile de responsabilitate aparţinând următoarelor ministere:

  • Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii,
  • Ministerul Sănătăţii,
  • Ministerul Justiţiei,
  • Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,
  • Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului,
  • Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

În acelaşi timp, viceprim-ministrul Kelemen Hunor va coordona domeniul minorităţilor naţionale, precum şi toate activităţile din domeniile de responsabilitate aparţinând următoarelor ministere:

  • Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei,
  • Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor,
  • Ministerul Tineretului şi Sportului.

În vederea îndeplinirii atribuţiilor ce le revin, cei doi vicepremieri vor aviza planurile de măsuri sectoriale şi proiectele de acte normative elaborate de ministerele ce le revin în coordonare.

Totodată, ei asigură informarea permanentă a prim-ministrului în legătură cu aplicarea prevederilor celor două decizii prin care le-au fost stabilite atribuţiile. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Citeste si:
Dan Barna: Voiculescu a fost demis din cauza unei „neperformanțe”...
Dan Barna: Voiculescu a fost...

Sursa foto: Agerpres

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri