Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că în şedinţa de joi a Consiliului Local grupul PNL "şi-a bătut joc" de proiecte care ar fi făcut comunitatea mai prosperă.

"Astăzi, grupul PNL şi-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliţia Locală prin care eliminam corupţia endemică de acolo, reorganizarea Administraţiei Domeniului Public şi proiectul burselor pentru elevi. Ştiţi de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administraţia Domeniului Public să le revină şi să nu intre în primărie, să fie instituţie de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de euro şi nu copaci. Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înţelegerile cu PSD la o parte şi să fie partenerii oneşti ai cetăţenilor care i-au votat", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Conform Agerpres, în opinia sa, este "regretabil şi total iresponsabil" acest mod de a face politică pentru partid, şi nu pentru comunitate. "Este ruşinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturişti de ocazie şi nu nişte lideri adevăraţi. USL trăieşte la sectorul 1", este de părere Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, se pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul ''Chiliman'' şi nu pricep că politica se face în folosul comunităţii, nu pentru interese de partid.

"Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc şi alţii muncesc să-l orneze. De când am intrat în primărie am ales să lupt cu ceea ce deranjează pe fiecare român onest: corupţia. Şi am început cu reorganizarea şi restructurările. Tocmai pentru a elimina vechile obiceiuri birocratice. De când am venit în primărie lucrez alături de o mână de oameni pentru a moderniza Sectorul 1 şi pentru servicii publice de calitate. M-am luptat cu mafia gunoaielor şi cu mafia imobiliară. Am demis funcţionari corupţi şi am sesizat parchetul acolo unde a fost cazul. În 3 luni am făcut asta", afirmă Clotilde Armand.

În şedinţa Consiliului Local de joi au fost respinse, cu 15 abţineri şi 11 voturi pentru, două proiecte privind reorganizări la Poliţia Locală şi la ADP.

De asemenea, a fost respins proiectul referitor la regulamentul privind digitalizarea atribuirii parcărilor publice de reşedinţă. S-au înregistrat 10 voturi pentru, 15 abţineri şi un vot împotrivă.

Proiectul privind bursele pentru elevi a fost adoptat cu 17 voturi pentru şi opt abţineri, după modificarea sa prin amendamente aduse de PNL şi PSD.

Sursa foto: Clotilde Armand / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri