Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

Informația a fost confirmată de deputatul Dan Tanasă care a declarat că decizia fost adoptată la finalul unor lungi discuții și „șir de întâmplări”, scrie HotNews.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook.

S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Avocata Diana Șoșoacă a ținut un discurs miercuri în Parlament în către suținea că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român!”. În cadrul acestor declarații, nu a fost adusă nicio dovadă care să susțină afirmațiile, scrie Digi24.

Citeste si:
Facebook i-a blocat contul Dianei Șoșoacă
Facebook i-a blocat contul...
Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri